اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان استان کرمانشاه

پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیهٔ انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان استان کرمانشاه و اتحادیهٔ الکترونیک

اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان استان کرمانشاه

پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیهٔ انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان استان کرمانشاه و اتحادیهٔ الکترونیک

مبارزه و جهاد دانش‌آموزی


والذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا وان الله لمع المحسنین* عنکبوت/69

و کسانی که در راه ما بکوشند، آنان را به راه.های خویش هدایت خواهیم کرد؛ و خداوند با نیکوکاران است. (عنکبوت/69)


از آنجاکه امروز دشمنان ایران اسلامی عزم خود را بیش از هر زمان دیگر جزم کرده اند تا اقتصاد ما را به زانو درآورده و از این طریق به اهداف خود دست یابند ما به عنوان پرچمداران جنبش دانش آموزی، باید در خط مقدم جبهۀ دانش آموزی باشیم. این نوشته به منظور بررسی راهکارهایی است که دانش‌آموزان را در جهاد اقتصادی و اقتصاد مقاومتی سهیم و پیروز می کنند.و هریک گام خوبی از سوی دانش‌آموزان برای تحقق شعار سال هستند.


»» تعقیب دقیق سخنان رهبری و گوش به فرمان ولایت بودن:

به عنوان آینده‌سازان ایران اسلامی، مهمترین وظیفۀ ما در تمام ابعاد، همین مسأله است. امری که به افزایش آگاهی، بصیرت، قدرت تحلیل و توانایی فکری ما می‌انجامد و رسالت اصلی ما، یعنی کادرسازی برای نظام ولایی، را تحقق می‌بخشد. اگر رهنمودهای مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) را دقیقاً پیگیری کنیم، ایده و نظریۀ ما برای فعالیت اقتصادی ثمربخش در آیندۀ کشور تأمین می‌شود و ما که مدیران فردا هستیم، با تکیه بر همین دستورات و نظریات، گام‌هایی استوار و بلند برخواهیم داشت. بارها شده که مقام معظم رهبری درد کشور را سالها پیش از بروز آن گفته‌اند، اما به دلیل ندانم‌کاری برخی حضرات مسئول... بگذریم....


»» مطالعه و پژوهش:

مطالعه و پژوهش در زمینۀ علم اقتصاد و اقتصاد اسلامی ، از دیگر مواردی است که ما را برای جهاد اقتصادی برای چند سال بعد و در کسوت یک فرد شاغل آماده می‌کند. با مطالعه و افزایش آگاهی علمی اقتصاد، قدرت تفسیر و تحلیل و روشنگری ما نیز ارتقای چشمگیری می‌یابد و در انتقال اطلاعات و رفع شبهات به دوستانمان در مدرسه تواناتر خواهیم بود.


»» صرفه‌جویی و جلوگیری از اسراف،  تبذیر و مصرف گرایی:


اسراف در دین ما حرام و ناروا و از گناهان بسیار زشت است. نابودی و مصرف نابه‌جای نعمات الهی که فرصت و امکان رشد آفریده‌های خداوند را ایجاد می‌کنند، ناسپاسی و گناهی ویرانگر است. ما هم به عنوان یکی از اقشار جویندۀ علم و به عنوان نوجوانان و جوانان مؤمن، می‌توانیم در تمامی زمینه‌های شخصی و خانوادگی با اقدامات هوشمندانه،  تذکرات صمیمانه و ارائۀ راهکارهای مؤثر، از اتلاف سرمایه‌ها و ثروت‌ها از هر نوع، جلوگیری کنیم. این عملیات دانش‌آموزی اگر در سطح وسیع و توسط تمامی رزمندگان جنبش دانش‌آموزی انجام شود، آثار و برکاتی در خور و عظیم خواهد داشت و گامی در جهت بهبود الگوی مصرف در کشور خواهد بود. متأسفانه یکی از عللی که باعث تحقق بخشی از اهداف دشمنان در تحریم‌ها شد، مصرف بی‌رویه در داخل بود.
پس علاوه بر عزم و ارادۀ جدی برای برداشتن این گام اساسی، مطالعه و آموختن راهکارهای نوین و خلاقانۀ کاهش مصرف، امری سودمند خواهد بود. برای نیل به این هدف می‌توانیم از کتاب، مجله و اینترنت هم کمک بگیریم.


اسراف، به معنای بیش از اندازۀ نیاز و غیرعاقلانه است و تبذیر، به معنای مصرف نا به جاست.  در تمامی کشورهای پیشرفته جهان، در مصرف و به کارگیری منابع و امکانات، صرفه جویی و استفاده حداکثری در نظر گرفته شده و از منابع، به بهترین نحو ممکن استفاده می شود.


انرژی به عنوان سرمایه ملی و امانت آیندگان و فرزندان نسل حاضر، منبعی گران بها و ارزشمند است که باید در مصرف آن دقت کرد.


»» مطالعۀ دقیق تاریخ اسلام:

یکی از طرح‌هایی که نگارنده برای تئوری‌سازی در زمینۀ اقتصاد مقاومتی پیشنهاد می‌کند، مطالعۀ موشکافانه و محققانۀ تاریخ اسلام و آیات مربوطه در قرآن کریم و سیرۀ نبوی، علوی و فاطمی است.
جا دارد اندیشمندان، مورخان، روحانیان، دانشمندان علوم اسلامی و صاحب‌نظران اقتصاد اسلامی، با بررسی دقیق دوران محاصره شعب ابی طالب، به نظریه‌پردازی دربارۀ اقتصاد مقاومتی بپردازند. امری که تا کنون آنچنان که شایسته است، به آن پرداخته نشده‌است. دانش‌آموزان مؤمن و ولایتمدار نیز می‌توانند در این راه قدم بردارند. برای این کار می‌توان ابعاد و جنبه‌های گوناگون تاریخ اسلام، آیات و روایات و احادیث را از منابع معتبر و از طریق اهل فن، بررسی کرده و به تطبیق و رائۀ راهکار در رابطه با اقتصاد مقاومتی پرداخت.
روحانیانی که با آنها ارتباط داریم، معلم تاریخ و دینی مدرسه، سامانه‌های پاسخگویی به سؤالات حوزه‌های علمیه و دیگر نهادهای فرهنگی و همچنین پایگاه‌های زیر، می‌توانند ما را در دستیابی به منابع یاری دهند:


-    کتابخانۀ دیجیتال نور – کتابخانۀ مجازی، حاوی کتب علوم اسلامی به صورت برخط. وابسته به مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی
-    پایگاه اسلام کوئست –  مکانی برای پرسش و پاسخ
-    مؤسسۀ فرهنگی – مذهبی اندیشۀ قم – پاسخ به سؤالات

-    و بالأخره: مؤسسۀ فرهنگی – تبلیغی آینده سازان خودمان با سامانۀ همراز و شماره تلفن  371149  با کد 025


منابع بسیار دیگری در دنیای اینترنت منتظر جستجوی شما هستند. در اینجا، در وبلاگ نشریه هم پیوندهای مفیدی تعبیه شده است.


»» پس انداز و سرمایه گذاری:

هر کاری که نیت خدایی و انگیزۀ خیر داشته باشد، می‌شود عبادت و عمل صالح. حتی کسب و کاری که انگیزۀ سود مادی در آن هست، اگر با انگیزه‌های خوب همراه باشد، پاداش اخروی هم خواهد داشت. دوران دانش‌آموزی دورانی است که باید برای آینده تلاش کرد، اما داشتن پس‌انداز، علاوه بر آن که می‌تواند تا حدی پشتوانه‌ای برای آیندۀ ما باشد، تمرینی است برای فرهنگ پس‌انداز، مدیریت هزینه و پول و یادگیری تهیۀ سرمایه برای فعالیت‌های ارزشمند و سازندۀ اقتصادی. (سه مطلبی که برای مدیر فردا بودن نیاز داریم). مسأله‌ای که در اینجا باید مطرح شود، این است که این امر، نباید مانع یا مزاحمی برای وظیفۀ اصلی پرچمداران، یعنی تحصیل علم شود، باید به عنوان یک فعالیت جانبی درجۀ ۲ به آن نگاه کرد. همین قدر که پول توجیبی‌ها، هدایای نقدی، جایزه‌ها و مبالغ حاصل از صرفه‌جویی‌مان را جایی نگه داریم و پس از مدتی معین در یک مکان رسمی (بانک دولتی یا بورس) که برایمان شناخته شده‌است و از فعالیت مطلوبش مطمئنیم، سرمایه‌گذاری کنیم؛ کافی است. مکان شناخته شده و دارای فعالیت مطلوب یعنی جایی که می‌دانیم، با فعالیتش به بهبود اقتصادی کشور کمک می‌کند و خائن اقتصادی نیست که فقط و فقط به منافع خود فکر کند، شناخت چنین مکانی هم نیاز به مطالعۀ اقتصادی دارد که پیشتر دربارۀ آن صحبت کردیم.

از آنجا که سرمایه‌گذاری در بورس وقت بیشتری می‌گیرد، گزینۀ اصلی سرمایه‌گذاری دانش‌آموزی، بانک‌های دولتی و سپرده‌های کوتاه مدت روزشمار هستند. هرچند ایرادات شرعی به برخی برنامه‌های آنها نیز وارد است، اما می‌توان گفت سطح مطلوبیت مشارکت ملی و عمرانی-صنعتی، وام‌های عمومی، مشارکت‌های عامالمنفعه و مصارف مناسب سپرده‌ها در میان آنها بیشتر است.


یادمان باشد با هر سطح مالی می‌شود پس‌انداز کرد. انفاق و قرض‌الحسنه را هم فراموش نکنیم.... بانک.های کشاورزی و ملی ایران، حساب.های قرض الحسنه پس انداز را برای دانش آموزان (افراد زیر 18 سال) افتتاح می.کنند. از آنجا که این دو بانک دولتی هستند، منابع قرض السحنه آنها صرف امور خیر و همچنین اعطای وام ازدواج جوانان می شود. بانک های خصوصی، معمولاً منابع قرض الحسنه را به خوبی این دو بانک، به مصرف وام قرض الحسنه نمی رسانند. اگر بالای 18 سال دارید، بانک های قرض الحسنه مهر ایران (دولتی) و قرض الحسنه رسالت (خصوصی مجاز) نیز مناسب هستند.


»» حمایت از تولید ملی:

برای تعالی و شکوفایی کشورمان و برای گام برداشتن در جهت پیشرفت و استقلال اقتصادی، باید تا آنجا که ممکن است، احتیاجات و نیازهای خود را از کالاهای تولید وطن تهیه کنیم. در بسیاری از موارد، کیفیت کالاهای کشور عزیزمان، بسیار خوب و قابل قبول هستند و وظیفۀ ملی و ایمانی حکم می‌کند که از کار کارگر و سرمایۀ سرمایه‌دار متعهدِ هموطن حمایت کنیم. در این میدان جنگ، مصلحت حکم می‌کند که تا سر حد امکان، کالای ایرانی بخریم.


» فروشگاه اینترنتی «زیست»، بازار زندگی ایرانی http://zist.ir


این سو - معرفی کالاها، فروشندگان و برندهای ایرانی (نمایشگاه مجازی کالاهای ایرانی) http://insooo.ir


»» درس خواندن، درس خواندن، درس خواندن:
بعد از تقویت اعتقادی و گوش سپردن به فرامین رهبری،درس خواندن مهمترین و راهبردی‌ترین وظیفۀ ما در تمام عرصه‌هاست که باید آن را اصل قرار دهیم. برای هر یک از ما، از سرمایه و ثروت ملی هزینه شده‌است تا به تحصیل و تعالی علمی و تربیتی بپردازیم و در آینده، امکان فعالیت اقتصادی گسترده و اثرگذار داشته باشیم، باید با تمام وجود به علم‌جویی بپردازیم. چرا که اقتصاد امروز، اقتصاد دانش‌بنیان است و امروزه، قدرت تولید ثروت نیز، در داشتن دانش قرار گرفته‌است.


در پایان برای تمام همسنگران عزیزم، آرزوی موفقیت و پیروزی دارم.


به امید حق



از: نشریۀ طلایه داران حماسه - قرارگاه شهید صیفور چابک - اردیبهشت 92


معرفی برندها و نام های تجاری کالاهای ایرانی باکیفیت پنج حوزۀ پرمصرف جهت حمایت از تولید باکیفیت ایرانی


» سامانۀ مشارکت های مردمی بنیاد برکت (وابسته به ستاد اجرای فرمان امام)  (حمایت مالی از اجرای طرح های محرومیت زدایی، ساخت مراکز بهداشت و درمان، مدرسه سازی، کاشت حلزون  شنوایی کودکان نیازمند، درمان ناباروری، تأمین جهیزیه و...) (می توانید نوع و زمینۀ نیکوکاری خود را تعیین و انتخاب نموده و سپس، به صورت اینترنتی، مبلغ مشارکت و حمایت را پرداخت نمایید)


طبق اعلام  بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در وبسایت رسمی این نهاد حاکمیتی ملی، (لینک مطلب) وام ازدواج جوانان، از محل منابع حساب های سپردۀ قرض الحسنۀ عمومی و مردمی شبکۀ بانکی کشور (مجموعه بانک های مجاز کشور) به جوانان  اعطا می شود. از سوی دیگر، بر همۀ ما روشن است که کشور با مشکلات مالی بسیاری رو به رو است و توان مالی دولت، پاسخگوی نیاز مالی به منابع جهت اعطای تسهیلات ازدواج (حتی به میزان کمتر از مقدار فعلی) نیست. قطعاً افتتاح حساب های قرض الحسنه (پس انداز، جاری بدون دسته چک، جاری) (بدون سود) در بانک های مجاز با نیت الهی، مأجور و مشکور درگاه حضرت حق خواهد بود. انشاءالله


هر یک از ما، با افتتاح حساب قرض الحسنه در بانک های مجاز کشور، سهمی در اعطای  تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به جوانان این مرز و بوم خواهیم داشت. برای افتتاح خساب قرض الحسنه در دو بانک «ملی ایران» و «کشاورزی» نیازی به داشتن 18 سال تمام نیست.


- لینک اطلاعیه مرتبط در وب سایت رسمی بانک مرکزی کشور

- لینک سامانه اینترنتی وام قرض الحسنه ازدواج (+ فهرست بانک های عضو سامانه تسهیلات وام ازدواج [اعطاکنندۀ وام ازدواج])

- فهرست بانک ها و مؤسسات مجاز و معتبر تحت نظارت بانک مرکزی و با مجوز رسمی از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

» اگرچه تمامی بانک های دارای مجوز از بانک مرکزی، معتبر و فابل اعتماد و اطمینان هستند، اما پیشنهاد می شود در بانک های قدیمی و ترجیحاً دولتی (متعلق به دولت) , و یا تنها بانک مجاز خصوصی قرض الحسنۀ کشور (بانک قرض الحسنۀ رسالت) حساب قرض الحسنه افتتاح نمایید.


» بانک های دولتی کشور

ملی ایران

مسکن

کشاورزی

پست بانک ایران (فعال در دفاتر خدمات پیشخوان دولت و خدمات ارتباطی)

سپه

قرض الحسنه مهر ایران

توسعۀ تعاون


برای انجام کار خیر، مقدار و مبلغ مهم نیست. با بیست هزار تومان هم خواهیم توانست در این امر نیک شریک باشیم. از مجموعۀ مبالغ کم، منابع بزرگ ساخته می‌شوند.



» در راستای اقتصاد مقاومتی، حساب های قرض الحسنه مفید و مؤثر در اقتصاد مردم، معرفی می گردد


نیروهای مسلح کشورمان، تضمن کنندۀ امنیت ملی  و ثبات در کشور ما هستند.رزمندگان و  کارکنان نیروهای مسلح، سربازان ایران اسلامی تحت فرماندهی مقام معظم رهبری می باشند. تقویت نیروهای مسلح از اموری است که علاوه بر مأجور بودن مایۀ تقویت امنیت ملی ما نیز می شود.

اگر خواهان کمک و یاری رساندن به نیروهای مسلح کشورمان هستید، یکی از راه‌ها، افتتاح حساب و سپرده‌گذاری (به ویژه سپرده‌های سرمایه‌گذاری) در بانک‌ها و مؤسسات اعتباری معتبر و مجاز وابسته به نیروهای مسلح کشور است.

بانک‌های ذیل و مؤسسۀ اعتباری کوثر، وابسته به بنیادهای تعاون نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران هستند:


بانک انصار (بنیاد تعاون سپاه پاسداران انقلاب اسلامی) (دارای مجوز رسمی از بانک مرکزی)

بانک حکمت ایرانیان (بنیاد تعاون ارتش جمهوری اسلامی ایران) (دارای مجوز رسمی از بانک مرکزی)

بانک قوامین (بنیاد تعاون نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران) (دارای مجوز رسمی از بانک مرکزی)

بانک مهر اقتصاد (بنیاد تعاون سازمان بسیج مستضعفین)

مؤسسۀ اعتباری کوثر (بنیاد تعاون وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح) (دارای مجوز رسمی از بانک مرکزی)


ضمناً بیمۀ کوثر نیز وابسته به بنیاد تعاون وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و دارای مجوز و پروانۀ فعالیت رسمی از بیمۀ مرکزی جمهوری اسلامی ایران است.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد